Dobra Voda Wellness 0.5 L (12/1)

360.00ден

Пакет од 12 шишиња од 0.5 литри. Го споивме корисното, потребното и убавото во едно, исоздадовме вода збогатена со функционални додатоци и витамини, која позитивно влијае на човечкиот организам.

1000 на залиха

Шифра: L19-2-1-2 Категорија: