Ladna 19 L

250.00ден

 Едноставен начин да внесувате доволна количина на вода во текот на работниот ден е да имате во вашата канцеларија галон Ladna од 19l. Со Ladna чувствувајте се свежи и полни со енергија.

831 на залиха

Шифра: L19-1-2 Категорија: